Rólunk

 

A Villa Larus  kizárólag a Palicsi tónál fészkelő, feketefejű danka sirályról (Larus melanocephalus) kapta nevét. Feje a nyári hónapokban sötét, míg télen fehérré változik.

Az újonnan , hagyományos palicsi stílusban épült villa, 300m-re a tó vizétől, közel a turisztikai központhoz helyezkedik el, a Kanizsai úton. Az épület a százéves családi ház helyén épült, felhasználva a régi palicsi tradicionális elemeket, viszont a legújabb környezetkímélő technológiával.

A Villa Larusban 11 modern, jól felszerelt szobával és apartmannal rendelkezik (1 apartman, 2 stúdió apartman, 6 kétágyas szoba, 2 családi szoba). A teljes épület légkondícionált, fürdőszobával, Tv-vel és ingyenes wifi internetkapcsolattal rendelkezik. Körülkerített, zárható parkolót is biztosítunk. Gyönyörű udvarral, játszótérrel és medencével várjuk vendégeinket.

A kényelmes szobák mellett a villában hangulatos caffé-helység és Tv-szoba is helyet kapott, melyek a vendégek zavartalan pihenését és szórakozását biztosítják. Ezekben  a helységekben fogadások és üzleti megbeszélések is szervezhetőek 30 főig.

A Villa Larus az év minden napján várja  pihenni vágyó vendégeit a Palicsi tó gyönyörű környezetében, parkjában és azokat, akik élvezni szeretnék vidékünk kulináris, valamint borkülönlegességeit.

A nyári hónapokban aktív pihenést is biztosít a Palicsi Turisztikiai Központ. A gyerekek számára állatkerti és játszótéri  látogatás, a fiatalok számára számos zenei rendezvény és a nemzetközi filmfesztivál nyújt szórakozási lehetőséget. A sportrajongóknak a  tradicionális tenisz bajnokságra és egyéb más sportrendezvényre hívjuk fel a figyelmüket. Minden évben motoros találkozót is szerveznek Palicson. Mivel a villa tulajdonosai is a két kerék szerelmesei, a motorosokat külön szeretettel várják a Villa Larus-ban.